Yalvaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 02464412062
WEB https://yalvacmtal.meb.k12.tr
Adres : Sanayi Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No 84A
VİZYON : Çağdaş eğitim anlayışını öğretmen, öğrenci ve velilerimize benimseten, bilimsel gelişmeleri rehber kabul eden, kaliteli, kişilik sahibi, ülkesini ve mesleğini seven misyonu belli nesiller yetiştiren, Atatürk ilke ve inkılâplarını eksiksiz aktaran, çağdaş dünyanın yapı sektöründeki gereksinimlerini benimseyen; “Mesleğinde Lider Eleman Yetiştiren Bir Kurum Olmaktır.”
MİSYON : Kendine güvenen, katılımcı, nitelikli, değişim ve gelişime açık, yaratıcı ve üretken, öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen öğrenciler yetiştirmek; MESLEKİ EĞİTİM sektöründe dünyada kabul gören yöntemleri uygulayarak ve kalite bilincini tüm eğitim birimlerinde geliştirerek “REFERANS” bir MESLEKİ EĞİTİM kurumu olmaktır.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer(Doğalgaz)
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : Servis + Kişisel İmkanları
Yerleşim Yeri : ilçe merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 110 km İlçe merkezine 2 km
Kontenjan Bilgileri : 167
Sportif Etkinlikler : Amatör Spor Haftasında düzenlenen 800 metre erkekler koşu yarışmasında okulumuz 3. oldu. Masa tenisi erkeklerde 4. oldu. Okulumuz Isparta´da yapılan okullar arası Serbest stil güreş dalında İl üçüncüsü oldu
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : SIFIR ATIK PROJESİ ERASMUS PROJESİ
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : 2020 Yılı ERASMUS Projemiz kabul edilmiştir.